Zbog različitih dimenzija i oblika, a i zbog ravnih i otučenih rubova, odlično se prilagođavaju starijim objektima, iako im ni moderna arhitektura nije strana. Takvim objektima dodaju onu posebnost koja dodatno naglašava njihovu “modernost”.
Zbog usklađenih osnovnih oblika i dimenzija različitim načinima polaganja možemo postići antičku neuređenost ili modernu urednost oblika.
Mix boje (siva-crna ili bijela-crna-oker) svemu skupa dodaju modernu eleganciju i osjećaj čvrstoće i postojanosti.
Program antique
Via appia
Opločnici VIA APPIA dodatno su obrađeni – postarani. Karakteristika su okrhnuti rubovi i reljefna površina na habajućoj strani. Svojim oblikom nas vode u antički Rim.
Koristimo ih za popločavanje dvorišta ili parkova, gdje želimo dodatno naglasiti plemenitost i ekskluzivnost okoline objekata.
MIX boja siva – crna- oker.
Program antique
La piazza
Opločnici LA PIAZZA su dodatno obrađeni – postarani. Karakteristika su okrhnuti rubovi i reljefna površina na habajućoj strani. Te deformacije daju „starinski” izgled. Zbog tri različite dimenzije, prikladni su za polaganje na površinama gdje završni rubovi nisu paralelni.
Program antique
Venezia
Opločnici VENEZIA dodatno su obrađeni – postarani. Karakteristika su okrhnuti rubovi i reljefna površina na habajućoj strani. Zbog 8 cm debljine su prikladni i za popločane površine koje su izložene ekstremnim opterećenjima. Koristimo ih za popločavanje kolnih putova, parkirališta i manipulativnih dvorišta.
Program antique
Porfido
Opločnici PORFIDO su u liniji ANTIQUE dodatno obrađeni – postarani. Karakteristika su okrhnuti rubovi i reljefna površina na habajućoj strani te izgled s antičkim štihom.
Zbog četiri različite dimenzije koristimo ga i za završavanje popločanih površina i izradu uzoraka. Zamjena su korištenja granitnih kocki u popločavanju dvorišta i parkova.
This website uses cookies to collect and analyze information about
your visit to the website and to make website better. More details
about the cookies used on this website can be found in our Privacy
Policy. Please click “Accept Cookies” to continue using this website.